Πρόσκληση συμμετοχής σε Έκθεση Φωτογραφίας

Ekthesi Photogr LibraryEPAL A41
Οι μαθητές του σχολείου μας μπορούν να λάβουν μέρος στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Αναγνώστες με τα βιβλία τους», την οποία διοργανώνει, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του 1ου Ε.Κ. Β’ Αθήνας και του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής, στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος «Ψηφιακές Όψεις της Βιβλιοθήκης».
Οι μαθητές σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του Δήμου Αγ. Παρασκευής, καθώς και ενήλικες ερασιτέχνες φωτογράφοι (ανεξαρτήτως τόπου διαμονής) καλούνται να υποβάλουν έως τρεις (3) φωτογραφίες στον ιστότοπο της βιβλιοθήκης, https://lib1epalagp.sites.sch.gr/oroi/όπου έχουν αναρτηθεί οι προδιαγραφές των έργων και οι όροι συμμετοχής. (Υποβολή: 20 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου 2021).
Όλα τα έργα που θα συγκεντρωθούν θα εκτεθούν στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου και θα παρουσιαστούν στον ιστότοπο της βιβλιοθήκης. 12 έργα από κάθε κατηγορία, εκτυπωμένα σε μεγαλύτερες διαστάσεις, θα εκτεθούν στον χώρο της Βιβλιοθήκης 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής και μετά το πέρας της έκθεσης θα κοσμήσουν χώρους των συστεγαζόμενων σχολείων.