Βράβευση Οικολογικών Σχολείων

1 fee

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, συνδιοργάνωσε εκδήλωση βράβευσης των σχολείων του Διεθνούς Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία», στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στην οποία βραβεύτηκαν 114 σχολικές μονάδες από όλη την Ελλάδα για την επιτυχημένη δράση τους στο δίκτυο. Φέτος το Δίκτυο συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του.

Το σχολείο μας, για 2η φορά, ήταν ένα από αυτά που βραβεύτηκαν με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων, για τα Περιβαλλοντικά πρόγράμματα που έκανε.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι μαθητών του σχολείου μας, με τους γονείς τους, και εκπαιδευτικοί, που παρουσίασαν τις δράσεις τους μέσω  βίντεο. 

Στο τέλος της εκδήλωσης παραλάβαμε την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων, την οποία θα αναρτήσουμε στο σχολείο μας.

1 30 fee Μπορείτε να δείτε το βίντεο της παρουσίασης ΕΔΩ.

Δείτε εδώ το σχετικό Δελτίου Τύπου, τον κατάλογο των βραβευμένων οικολογικών σχολείων, καθώς και φωτογραφικό υλικό από τη βράβευση.