Ανακοίνωση της Ψυχολόγου

02112

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι με το νέο έτος, θα ξεκινήσει η σύσταση ομάδων γονέων με στόχο την ενδυνάμωσή σας στον ρόλο του γονέα και την προαγωγή της δικής σας ψυχικής υγείας αλλά και των παιδιών σας. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς που απαντήσατε στο ερωτηματολόγιο διερεύνησης αναγκών με στόχο τη διεξαγωγή σεμιναρίων γονέων από το νέο έτος. Όσοι/ες δεν το έχετε δει, μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Το πρώτο θέμα της συνάντησης γονέων που θα πραγματοποιηθεί πρωινή ώρα μέσω webex στα τέλη Ιανουαρίου αφορά την Εφηβεία. Θα γίνει συζήτηση σχετικά με τις αλλαγές που συμβαίνουν στην εφηβεία, πώς μπορούμε να μιλήσουμε στα παιδιά μας για αυτές, πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τα έντονα συναισθήματα (τα δικά μας και του παιδιού) και τις συγκρούσεις που μπορεί να προκύπτουν. Η συνάντηση θα έχει βιωματικό χαρακτήρα, με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και προβληματισμών.

Θα ενημερωθείτε με email για την ακριβή ημερομηνία και ώρα της συνάντησης, καθώς και για το link στο οποίο μπορείτε να μπείτε για να συμμετέχετε.

Ως τότε σας εύχομαι

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Η ψυχολόγος

Φωτεινή Νούλα