Ανοιχτή Επιστολή ενημέρωσης Γονέων και Κηδεμόνων

Ανοιχτή Επιστολή ενημέρωσης Γονέων και Κηδεμόνων

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

 

Το Σχολείο μας, εν μέσω κορωνοϊού, χρησιμοποιεί τα εργαλεία για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση  με ικανοποιητικά αποτελέσματα. 

Όμως, όπως κι εσείς καλά γνωρίζετε, η φυσική παρουσία του καθηγητή και των μαθητών στην τάξη δεν αντικαθίσταται με καμιά μορφή απομακρυσμένης εκπαίδευσης. 

Οι ίδιοι βιώνετε τις δυσκολίες του όλου εγχειρήματος: διακοπές στη σύνδεση, στον ήχο κλπ.  Έχουμε εισπράξει την αγωνία σας για αναβάθμιση της ταχύτητας σύνδεσης, για προμήθεια νέου υλικού, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν δύο και τρία παιδιά στην οικογένεια και εσείς ενδεχομένως εργάζεστε με τηλεργασία. 

Το Σχολείο μας, με όλες τις ιδιαιτερότητες που επιβάλουν τα περιοριστικά μέτρα, είναι ανοιχτό, ώστε να μας ενημερώνετε για τα όποια τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίζετε, αλλά και τυχόν ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών μας, καθότι πλέον, έχει αναλάβει υπηρεσία Ψυχολόγος με ειδικά καθήκοντα (θα γίνει ανάρτηση με τις λεπτομέρειες περί του θέματος). 

Επίσης, είμαστε πρόθυμοι να σας μεταφέρουμε, με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, το πώς προχωράνε τα παιδιά στα μαθήματά τους. Η σκέψη μας είναι να ορίσουμε διαδικτυακή ενημέρωση, εάν και εφόσον το χρειάζεστε να επικοινωνείτε μαζί μας,  με τις εξής προϋποθέσεις: 

  • Μπαίνετε στη ηλεκτρονική τάξη του καθηγητή με τα στοιχεία που μπαίνει το παιδί σας, δηλαδή το Ονοματεπώνυμό του στα ελληνικά, γράφοντας σε παρένθεση την ιδιότητά σας (πατέρας ή μητέρα), και την κάμερα ανοιχτή.
  • Η ενημέρωση θα είναι 40λεπτη, και για όσους γονείς προλάβει να δεχτεί ο εκπαιδευτικός (5λεπτο ανά γονέα).
  • Οι εκπ/κοί θα κρατάνε λίστα, ώστε να δέχονται άλλους γονείς την επόμενη φορά.

  

Ο Δ/ντής

Αγναντής Χρήστος 

ΠΕ11, Φυσικής Αγωγής 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία:

Ανοιχτή Επιστολή ενημέρωσης Γονέων και Κηδεμόνων

Ημέρες και ώρες ενημέρωσης Γονέων και Κηδεμόνων