Δήλωση Self Test στο Edupass

Αγαπητοί γονείς,

Σε μια προσπάθεια να διευκολύνουμε τις διαδικασίες ελέγχου των σελφ τεστ των μαθητών/τριών του σχολείου, κάθε Τρίτη και Παρασκευή, και να μην χρειάζεται να κάνετε εκτύπωση της σχολικής κάρτας, γεγονός που επιβαρύνει και το περιβάλλον, θα θέλαμε να προβείτε στην παρακάτω ενέργεια:

Να κάνετε το τεστ στα παιδιά σας κατά το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (Τρίτη ή Πέμπτη, αντίστοιχα) μέχρι και το πρωί της ίδιας ημέρας, αλλά όχι αργότερα από τις 07.30 π.μ το πρωί, και να δηλώνετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα, κατά τη διάρκεια του ίδιου χρονικού διαστήματος.

Μ΄αυτόν τον τρόπο θα μπορεί η Διεύθυνση του σχολείου να βλέπει μέσα από την πλατφόρμα ποιοι μαθητές έχουν κάνει το σελφ τεστ και είναι αρνητικό και δε θα χρειάζεται να φέρνουν μαζί τους το εκτυπωμένο έντυπο.

Σε περίπτωση, όμως, που δεν μπείτε στην πλατφόρμα edupass, για οποιονδήποτε λόγο, ή μπήκατε πολύ πιο αργά, θα πρέπει οι μαθητές/τριες να έχουν μαζί τους φωτοτυπημένη Βεβαίωση διενέργειας του αρνητικού σελφ τεστ.

Οι μαθητές/τριες που είναι πλήρως εμβολιασμένοι κάνουν τη δήλωση στο Edupass μόνο μία φορά και ισχύει για όλους τους ελέγχους. 

Επίσης, προς ενημέρωσή σας, όσοι επισκέπτεστε το σχολείο και κάνετε δήλωση στο Edupass, να γνωρίζετε ότι αυτή η Δήλωση Επισκέπτη, έχει ισχύ μίας εβδομάδας. Δηλαδή, αν, για κάποιον λόγο επισκεφτείτε το σχολείο ξανά μέσα σε μία εβδομάδα, δε χρειάζεται να ξανακάνετε δήλωση στην πλατφόρμα. 

Κατά της είσοδό σας, όμως, είστε υποχρεωμένοι να επιδείξετε τα ανάλογα πιστοποιητικά.