Εγγραφές στα Λύκεια

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. - Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-24, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 28η Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00π.μ.  έως και την 07η Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59.

Παρακαλούμε να δοκιμάζετε και με τους κωδικούς του ΤΑΧΙS του δεύτερου κηδεμόνα, σε περίπτωση που δεν μπαίνει με του πρώτου. Ο Αριθμός Μητρώου του κάθε μαθητή  βρίσκεται πάνω στον έλεγχό του. Αν υπάρχει άλλο πρόβλημα, επικοινωνείστε με τη Δ/νση του σχολείου.

Αν έχετε επιλέξει ΕΠΑΛ, μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και 3 από αυτά που σας εμφανίζονται στη λίστα.

Οι μαθητές που θα δηλώσουν το Γενικό Λύκειο δε χρειάζεται να κάνουν καμιά περαιτέρω επιλογή.

Τα Απολυτήρια και οι Γνωματεύσεις των μαθητών θα αποσταλούν υπηρεσιακά στα Λύκεια από τη Δ/νση του σχολείου.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την εγκύκλιο

Ενημερώνουμε, επίσης, όσους ενδιαφέρονται για ΕΠΑΛ ότι, εκτός από τις ειδικότητες του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής, στο 2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  λειτουργούν όλες οι ειδικότητες του Τομέα Πληροφορικής (1. Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, 2. Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ) και έξι ειδικότητες του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας (1. Βοηθός Νοσηλευτή, 2. Βοηθός Ιατρικών-Βιολογικών Εργαστηρίων, 3. Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, 4. Βοηθός Φυσικοθεραπευτή, 5. Βοηθός Φαρμακείου, 6. Αισθητικής Τέχνης).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι μαθητές μπορούν να ανατρέξουν στις ιστοσελίδες των σχολείων, στους συνδέσμους:

https://1epal-ag-parask.att.sch.gr/

http://2epal-ag-parask.att.sch.gr/

http://2epal-chalandr.att.sch.gr/index.htm