Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση-Έναρξη θεατρικής Ομάδας

Αγαπητοί γονείς

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για τη σχολική χρονιά 2021-2022 θα γίνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στις 5:30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  •  απολογισμός απερχόμενου ΔΣ,
  •  οικονομικός απολογισμός από την εξελεγκτική επιτροπή,
  •  προκήρυξη εκλογών,
  •  εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή εκλογών,
  •  δηλώσεις υποψηφιότητας για το νέο ΔΣ και τα υπόλοιπα θεσμικά όργανα.

 

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Η ετήσια εισφορά είναι 10 ευρώ. Κάθε γονέας ή κηδεμόνας μπορεί να συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση αρκεί πριν την έναρξη της να τακτοποιηθεί οικονομικά.

 Η συμμετοχή όλων μας είναι επιτακτική και αφορά στα παιδιά μας.

Σας περιμένουμε όλους !

***

***

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη της θεατρικής ομάδας του σχολείου μας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 18:00.

 

Παρακαλούμε όσοι δεν έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή και το επιθυμείτε,  να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω email,  στο email του συλλόγου ή μέσω sms/Viber στο 6944160064, με το όνομα του παιδιού και το τμήμα του.

 

Για όσους έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, αλλά δεν επιθυμούν τελικά να συμμετέχουν, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά, με τον ίδιο τρόπο.

 

Η θεατρολόγος του σχολείου μας είναι η κα Μίρκα Κρεστενίτη και τα μαθήματα θα γίνονται στο 5ο γυμνάσιο κάθε Παρασκευή 18:00-20:00
 
Τα μαθήματα των θεατρικών ομάδων προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους μαθητές-μαθήτριες των σχολείων μας.
 
Η κορύφωση των θεατρικών ομάδων είναι η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης στο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου που παρουσιάζεται προς το τέλος της σχολικής χρονιάς και έχουμε καταφέρει πλέον να αποτελεί θεσμό της πόλης μας.
Καλή αρχή στην θεατρική μας ομάδα, με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία!!!
 
Το Δ.Σ