Ετήσια Συνδρομή Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς 
 
Όπως γνωρίζετε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει σαν κύριο μέλημα του την την διοργάνωση δράσεων μέσω των οποίων μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά μας κάτι παραπάνω και να μπορέσουμε να κάνουμε την εμπειρία του Γυμνασίου πιο ευχάριστη και να εμπλουτίσουμε τις αναμνήσεις τους από αυτά τα χρόνια με όσο πιο θετικές εικόνες και μνήμες. 
 
Ως γνωστόν, τα έσοδα του συλλόγου προέρχονται κυρίως από τις συνδρομές των γονέων/μελών μας ώστε να έχουμε τα απαραίτητα ταμειακά υπόλοιπα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας όλα αυτά που τα παιδιά πλέον θεωρούν αυτονόητα. Για τον λόγο αυτό έχουμε ήδη μοιράσει τα σχετικά ενημερωτικά στα παιδιά, καθώς και φακελάκια τα οποία θα μαζέψουμε στο 4ο διάλειμμα τη Δευτέρα 27/11/2023 και στο 1ο διάλειμμα την Τρίτη 28/11/2023 στον χώρο της Βιβλιοθήκης του σχολείου μας. 
 
Προσοχή!! οι συνδρομές δε θα συλλεχθούν από καθηγητές ή τη Διευθύντρια του σχολείου μας
 
Η ετήσια συνδρομή δεν είναι υποχρεωτική και ο σύλλογος, αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες συγκυρίες, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην αφήσει κανένα παιδί παραπονεμένο ανεξαρτήτως της καταβολής της ετήσιας συνδρομής, Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά μας εξίσου, ωστόσο η ενίσχυση από όσους μπορούν  θα κάνει την προσπαθεια μας πιο εύκολη.  Άλλωστε κάθε ευρώ που  θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τα παιδιά σας.
 
Υπενθυμίζουμε ότι η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά οικογένεια  (ασχέτως από αριθμό τέκνων που φοιτούν στο σχολείο μας) .
 
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και προσβλέπουμε στην ουσιαστική βοήθειά σας.   
 
Το ΔΣ