Ημέρα Ενημέρωσης Γονέων και Κηδεμόνων

1 γονεις

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων του σχολείου κατά την τελευταία εβδομάδα (18-22/12), θα είναι δύσκολο να σας δεχτούμε για Ενημέρωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας. 

Ως εκ τούτου, μπορείτε όσοι από εσάς έχετε, ήδη, πάρει άδεια εργασίας για την Τετάρτη 20/12/2023, να προσέλθετε, κανονικά, για Ενημέρωση, στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης του σχολείου ή στα Γραφεία Διδασκόντων. 

Όσοι άλλοι, δεν έχετε ενημερωθεί και δεν έχετε λάβει ανατροφοδότηση μέχρι τώρα για τα τμήματα Α2, Α3, Β2, Β3, Γ2, Γ3, Γ4, μπορείτε να προσέλθετε την Τετάρτη 13/12/2023 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας. Θα προηγηθούν, βέβαια, οι γονείς των τμημάτων Α2, Β2, Γ2. 

Να επισημάνουμε ότι η Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων θα συνεχιστεί και από το Νέο Έτος, σε εβδομαδιαία βάση, οπότε δεν υπάρχει κανείς λόγος αναστάτωσης. 

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας δεν μπορεί να προσέλθει σε αυτές τις ημέρες, λόγω εργασίας ή άλλου σοβαρού κωλύμματος, μπορεί να ενημερωθεί μια άλλη ημέρα, σε συνεννόηση με το σχολείο.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας!