Ενισχυτική Διδασκαλία

Ως  κέντρο της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τους μαθητές του σχολείου μας έχει οριστεί το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού.

Ταχυδρομική Διεύθυνση : Αετιδέων 48-50 15561, Χολαργός
Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 210 6537178 - 210 6542041
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Τα μαθήματα τις ενισχυτικής θα ξεκινήσουν κανονικά την Τετάρτη 10-1-2024 στις 14:30 σύμφωνα με το παραπάνω ωρολόγιο πρόγραμμα, κάντε κλίκ στην παραπάνω εικόνα για λεπτομέρειες.
Οι μαθητές των Γυμνασίων της Αγ. Παρασκευής, του Χολαργού, του Παπάγου, του Ν. Ψυχικού και του Ψυχικού που δεν έχουν στείλει υπεύθυνη δήλωση  στα σχολεία τους για να συμμετάσχουν στην ενισχυτική μπορούν να την στείλουν στο μαιλ του σχολείου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα μέιλ "Ενισχυτική, Επώνυμο μαθητή, Σχολείο, Τμήμα-Τάξη" και εφόσον υπάρχουν θέσεις οι αιτήσεις θα ικανοποιηθούν.
Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να εκδοθεί ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr. Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης.
 

Η ΥΣΚΑΕ

Αφροδίτη Ευστρατίου